Hoeslaken Bella Gracia Alto XL van Formesse


EUR  49,95
Inhoud 1
* incl. totaal Btw. excl. Verzendkosten
Aantal:

Levertijd ca. 7 - 10 werkdagen

Artikelnummer 3028 04 0114

Bella Gracia - Alto


De starter op het gebied van luxe hoeslakens!

  • Hoge kwaliteit - lage prijs
  • Hoeslaken voor boxsprings tot 40 cm
  • Gewicht hoeslaken ca. 180 g/m²
  • 50 kleuren
  • 97% katoen en 3% elastaan
  • Verkrijgbaar in de betere warenhuizen en speciaalzaken

Bella Gracia is het juiste jersey hoeslaken voor onze klanten die hoge eisen stellen aan kwaliteit, maar ook letten op de prijs.

Het Bella Gracia-hoeslaken is hier verkrijgbaar in de versie versie “Alto”, voor extra hoge matrassen met een hoogte van 26 tot 40 cm. Het Bella Gracia Alto-hoeslaken heeft alle eigenschappen van een “normaal” hoeslaken en maakt ook bij de XL-versie zijn naam als “starter op het gebied van luxe hoeslakens” helemaal waar. Het is bij ons de bestseller voor bezitters van boxsprings.

Hoge kwaliteit voor een lage startprijs


Bella Gracia is het startmodel van het traditionele Duitse familiebedrijf Formesse. Formesse heeft door de bestseller Bella Donna een goede naam heeft gekregen voor hoge kwaliteit.

Het Bella Gracia-hoeslaken wordt gemaakt van hoogwaardig, gekaard katoen. Het garen wordt daarbij getwijnd en geappreteerd. Hierdoor ontstaan er nauwelijks pluisjes (de vervelende kleine bolletjes). Door een modern verfproces ontstaan prachtige, betoverende kleuren. De stof wordt bovendien kleurecht, waardoor de kleur ook na meerdere wasbeurten niet zal vervagen.

Met een percentage van 3% aan elastaan is het Bella Gracia Alto-hoeslaken erg vormvast en super elastisch. Het hoeslaken is kreukvrij en past perfect om elk matras.

Voor welke matrassen is Bella Gracia Alto geschikt?


Het Bella Gracia “Alto”-hoeslaken is geschikt voor alle extra hoge matrassen - en in het bijzonder voor boxsprings. De matrassen kunnen tot 40 cm hoog zijn. Dit model wordt voornamelijk gekocht door bezitters van boxsprings, aangezien dit hoeslaken heel mooi om hoge boxspringmatrassen zit. Ook als u het hoeslaken over de topper trekt en onder de matras stopt, is de pasvorm perfect.

Is het het juiste hoeslaken voor mij?


Het hoogwaardige Bella Gracia-hoeslaken maakt zijn naam als “starter op het gebied van luxe hoeslakens” helemaal waar. Het is relatief goedkoop en valt daarmee in de prijsklasse van producten van de grote warenhuizen (denk hierbij aan de Zweedse blauw-gele vlag). Voor zover wij het (subjectief) kunnen vergelijken met de andere hoeslakens in deze prijsklasse, is de kwaliteit van Bella Gracia nog altijd onovertroffen. En het is zelfs “Made in Germany”. Waar vindt u dat nog?

Ik vind dat iedereen op zijn minst moet gaan voor een Bella Gracia-hoeslaken! U zult hier zeker geen spijt van krijgen! (Elke Maatz)

Gewoon kopen, proberen en vergelijken!

ÄHNLICHE ARTIKEL