Over Ons

Over ons

Wij stellen hoge eisen aan onszelf
Wij willen u met ons productaanbod overtuigen en u steeds tevreden stellen met onze klantenservice. Welke vragen of aanmerkingen u ook heeft, wij nemen altijd de tijd voor u en staan u bij met raad en daad.
Ons doel is pas bereikt als u onze producten en webshop met een goed geweten aan uw vrienden en kennissen wilt aanbevelen! Een aanbeveling is het beste loon voor ons werk en wij zijn u hier dan ook erg dankbaar voor.
 
Hier letten wij op
Wij hechten veel waarde aan de herkomst van de producten die wij aanbieden. Het is ons doel om hoogwaardige producten in uw slaapkamer te brengen die onder redelijke voorwaarden en werkomstandigheden worden geproduceerd. Wij bieden om die reden voornamelijk merkproducten aan die in Europa zijn geproduceerd.
Wij moeten helaas ook producten uit een lage prijsklasse in ons assortiment opnemen om de concurrentie het hoofd te kunnen bieden. Ook hier letten wij op eerlijke werkomstandigheden als we leveranciers kiezen. Wij hebben echter niet de middelen om alle informatie die wij over de productieomstandigheden krijgen, te controleren. Bij producten uit een lage prijsklasse kunnen wij dan ook geen garantie geven voor eerlijke werkomstandigheden (wij willen dit niet verdoezelen!).

Wij vinden ook het milieu erg belangrijk, aangezien veel van onze producten direct in contact komen met de huid. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid producten bij ons te kopen waar bij de productie geen vervuilende processen of chemicaliën worden gebruikt. Bella Donna Organic wordt bijvoorbeeld volledig milieuvriendelijk geproduceerd. En aangezien veele van onze producten in Duitsland worden geproduceerd, voldoet ook de productie aan de milieunormen. Het beddengoed dat door ons wordt verkocht, bijv. van bedrijven als Estella en fleuresse, en onze hoeslakens van Bella Donna, worden altijd overeenkomstig de ÖKO-TEX-Standard 100 geproduceerd en gecertificeerd.