Hoeslaken Bella Donna Edel Frottee van Formesse


EUR  59,95
Inhoud 1
* incl. totaal Btw. excl. Verzendkosten
Aantal:

Levertijd ca. 3 - 5 werkdagen

Artikelnummer 1137 04 0091

Bella Donna hoogwaardig badstof


Aangenaam zacht, het hele jaar door!

  • Heerlijk zacht
  • Perfect voor koude winternachten
  • Gewicht hoeslaken: 240 g/m²
  • 18 kleuren
  • 68% katoen, 30% polyamide, 2% elastaan, aloë vera en zijde-eiwit
  • Verkrijgbaar bij speciaalzaken

Het Bella Donna hoogwaardig badstof-hoeslaken is hét aangenaam zachte, warme laken voor koude winternachten van Formesse, het Duitse familiebedrijf met een rijke traditie.

De hoogste kwaliteit zodat onze klanten altijd tevreden zijn.


Het Bella Donna hoogwaardig badstof-hoeslaken is gemaakt van bijzonder hoogwaardig, gekaard katoen.

Bij de productie van dit hoogwaardige hoeslaken worden heel veel katoenvezelfs gebruikt, veel meer dan bij de meeste andere hoeslakens.

Met de maateenheid “g/m²” wordt aangegeven hoeveel stof er verwerkt is in het hoeslaken. Een hoog gewicht staat echter niet per definitie voor een hogere kwaliteit van het laken. Een grote hoeveelheid katoen van mindere kwaliteit maakt het laken wel zwaar, maar niet hoogwaardig. Maar de regel luidt: hoe meer katoen er is gebruikt, hoe dikker, steviger en duurzamer een hoeslaken wordt. Formesse is ook bij deze Bella Donna niet zuinig geweest met deze hoogwaardige stof, want er is maar liefst 240 g/m² van dit hoogwaardige badstof verwerkt in dit hoeslaken!

De fabrikant maakt gebruik van hightechmachines in het Zwarte Woud om deze stof te kunnen verwerken. Hierbij worden de korte vezels met een speciale kaardmachine van het katoen gescheiden. Dit proces is zeer complex en hierdoor wordt het Bella Donna hoogwaardig badstof-hoeslaken zo hoogwaardig en aangenaam zacht. Maar dat is nog niet alles: als laatste wordt het laken nog veredeld met de finishing touch, oftewel “aloë vera”. Als u voorheen een laken van badstof heeft vermeden omdat het u te ruw vond, zult u aangenaam verrast zijn als u dit hoeslaken voelt. U merkt meteen dat het een Bella Donna is!

Voor welke matrassen is Bella Donna hoogwaardig badstof geschikt?


Het Bella Donna hoogwaardig badstof-hoeslaken is geschikt voor gewone matrassen en is zeer populair bij bezitters van watterbedden. De matras kan tot 25 cm hoog zijn en het hoeslaken is altijd kreukvrij, wat voor matras u ook heeft. Door de toevoeging van elastaan past het zich perfect aan en zit nog steeds strak om het matras, zelfs na veel wasbeurten.

Voor wie is een Bella Donna hoogwaardig badstof-hoeslaken geschikt?


Koukleumen!

Het aangenaam zachte, hoogwaardige Bella Donna-badstof zorgt voor een behaaglijk warm gevoel tijdens koude winternachten. Ik heb echter al vaker gehoord dat “koukleumen” dit hoeslaken zelfs het hele jaar door gebruiken! Door de toevoeging van aloë vera kriebelt het hoeslaken niet. De stof is van een zeer dichte, zware kwaliteit.

ÄHNLICHE ARTIKEL